Om Konditori Antoinette

Konditori Antoinette

Vi er et bager og konditori, som startede i 2011 i Pistolstræde København som serveringscafé. Sidenhen har vi rykket til Hvidovre, hvor vi dagligt sælger mange kager, brød, sandwich og meget andet.
Konceptet kører på det franske konditori med inspiration fra Marie Antoinette. Marie Antoinette var en fransk dronning tilbage i 1774, og som har fødselsdag i 1755, hvilket danner baggrund for de sidste fire cifre i vores telefonnummer.
Marie Antoinette er mest kendt for hendes store kærlighed for kage. Hun er blevet citeret for at sige: “Er der ikke brød, så spis kage”, hvilket også er vores motto.

Konditori Antoinette er ledet af Allan Andersen, som også er kendt fra Kanal 5s Kagekampen, hvor han som dommer var med til at bedømme deltagernes kager med indgående viden i bageri og konditori. Han er uddannet konditori og har bla. tidligere boet i Dubai, hvor han blev håndplukket til at være sheikens store konditormester. Her har han bla. været med til at levere mange tusinde portionsanrettede kager til bryllupper og andre diverse arrangementer.

Allan står til daglig selv i køkkenet og sørger for, at alle detaljer i håndarbejdet bliver lige som han vil have det. Der bliver lagt vægt på det gode håndværk og traditionelle franske metoder, med et twist a la Allan Andersen. Har du lyst til at møde Allan, er du mere end velkommen til at komme forbi og sige hej.