Partnere

Det siger vores partnere

Benjamin KoppelBenjamin KoppelCowbell Music
“Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Midt i min koncert kommer Allan og Konditori Antoinette trillende ind på scenen med mit ansigt i chokolade på en gigantisk fødselsdagskage. Sådan er jeg aldrig blevet fejret før. Jeg blev helt rørt. Og selvfølgelig smagte den fantastisk – det var jo jazzkage.”
20th Century Fox20th Century Fox
"Vi har hos Twentieth Century Fox nu samarbejdet med Konditori Antoinette ved mange lejligheder. Vi benytter os særligt af deres lækre anretninger, når vi afholder filmpremierer. Allan og holdet er altid klar på at tilpasse sig til vores arrangementer, og de er gode til at komme med kreative bud på lækre kager og anretninger, som passer på vores filmtemaer. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Allan!""Vi har hos Twentieth Century Fox nu samarbejdet med Konditori Antoinette ved mange lejligheder. Vi benytter os særligt af deres lækre anretninger, når vi afholder filmpremierer. Allan og holdet er altid klar på at tilpasse sig til vores arrangementer, og de er gode til at komme med kreative bud på lækre kager og anretninger, som passer på vores filmtemaer. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Allan!"
SF FilmSF Film
"Vi er rigtig glade for gode, flotte kager og god service!"
Scanbox EntertainmentScanbox Entertainment
”Vi har med stor glæde tidligere brugt Konditori Antoinette til levering af kage til brancheseminar og andre arrangementer. Vi har oplevet en meget høj kvalitet af de leverede kager, mens konditoriet har udvist en høj grad af professionalisme omkring produktion, kommunikation og levering. Vi vil helt klart gøre brug af Konditori Antoinette i fremtiden.”