Bryllupskagen til dit kommende bryllup

Bryllupskager er essentielle til alle bryllupper. Vi laver derfor bryllupskager efter jeres ønsker, så den passer perfekt til jeres bryllup. Vi designer kagen sammen ud fra jeres ønsker, og laver et eksemplar i fuld størrelse, så I kan se, hvordan kagen kommer til at se ud, samt smage den. Vi forestiller os derfor, at vi aftaler et møde, så vi kan aftale, hvordan din bryllupskage skal se ud, og hvilken smagsvariant du ønsker.

Få din drømme-bryllupskage

Vores bryllupskager laves ofte i etager, enten med eller uden stativ, men kan også laves i ét enkelt plan, hvis det ønskes. Vores bryllupskager kan være helt op til syv etager. Til dette har vi forskellige stativer, som giver dig mange muligheder. Som standard vil bunden til bryllupskagen være en mandelbund, som er hjemmelavet, men ønsker I noget andet, så sig endelig til. Der er desuden mange muligheder for forskellige former, fyld og smag, og det samme gælder pynten. Vi kan både lave enkle og æstetiske kager, men også overdådige bryllupskager, eller kager med pynt og figurer. Pynten kan fx laves af marcipan eller fondant.

Vi kan tilbyde at lave veganer, eller glutenfrie/laktosefrie bryllupskager, hvis dette skulle være nødvendigt.

Mangler du lidt inspiration, så tag gerne et kig på vores billeder af bryllupskager og se nogle af bryllupskagerne, vi tidligere har lavet.

Bestilling

Skal du bruge en bryllupskage, så kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi er beliggende i Hvidovre, hvor vi oftest vil afholde vores møder med jer, inden vi laver et udkast til kagen.

Er du klar til at bestille?