Typen af kagebund er vigtig for smagen af din kage

En almindelig lagkagebund kan for nogle mennesker godt virke lidt kedelig, og derfor tilbyder vi naturligvis også, at du kan få en anden bund i din kage. Bemærk dog, at vi tager en lille ekstra pris for at skulle gøre bunden endnu lækrere, men hvis du spørger os, så er det alle pengene værd.

Mazarinbund

Med en kagebund lavet på mazarinmasse, så får du en lækker og velsmagende kage. Smagen kender du ofte fra den velkendte jordbærtærte, som mange danskere (og os selv) er vilde med. Mazarinbunden går godt med de fleste smagskombinationer.

Browniebund

Denne kagebund er også en særlig velkendt en af slagsen. Brownie er kendetegnet ved at være i den tunge ende og med en smag af chokolade. Browniebunden går godt med smagskombinationen chokolade/hindbær.

Tivoli-bund

Bunden er lavet på chokolade, smør og farin og er oftest kendt fra grundlovskager. Vores version er dog lidt anderledes og er hentet direkte fra en af vores prisvindende kager. Den har en blød og rund smag af chokolade, som passer godt til både chokolade/hindbær og jordbær/hindbær smagskombinationerne.

Nøddebund

Med en nøddebund får du en kagebund af blandede hakkede nødder, med masser af knas. Denne bund passer godt til alle smagskombinationer, men bruges også gerne til passionsfrugt/lime kombinationen.

Brug for inspiration?

Hvis du har behov for mere inspiration til, hvordan din kage skal laves, så tag et kig forbi vores galleri, hvor du kan se en masse billeder af kager, vi har lavet for andre. Galleriet kan du finde HER.

Er du klar til at bestille din kage nu?

Efter at have læst lidt om de forskellige typer af kagebunde, føler du dig så klar til at bestille din kage?