Festkager

Hos Konditori Antoinette kan vi lave alle kager til alle slags fester. Vi laver både festkager til private, men også til små og store virksomheder, som ønsker en festkage til få eller mange personer.

Kagerne bliver specialfremstillet til den enkelte begivenhed ud fra dine ønsker. Vi er rigtig gode til at få festkagerne til at ligne noget særligt, så det er kun fantasien, der egentlig sætter grænser for, hvad vi kan lave.

Dine ønsker, din kage

Smagsvariant, farver og udformningen på alle festkagerne kan du helt selv bestemme, men vi står gerne til rådighed med gode råd, hvis du er i tvivl om, hvad du vil have. Vi  kan eksempelvis også pynte kagen med logo, figurer af produkter eller forme kagen, så den passer til  dit ønske.

Kage med print

Som en af de få konditorer i Københavnsområdet tilbyder vi, at du kan få printet et billede på din kage. Billedet printes på spiselig sukkerpapir, med madfarve, og har ikke en betydelig smag. Hvis du bare har behov for et billede printet, og du selv sørger for kagen, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Bestil din festkage nu

Vores dygtige konditor Allan Andersen har mange års erfaring og laver de flotteste kager, som smager helt fantastiske hver især. En flot og velsmagende festkage er et must til en fest.

Er du klar til at bestille?

Efter aftale kan du komme ind på vores café i Hvidovre og snakke nærmere med vores konditor. I cafeen kan du også blive inspireret eller smage nogle af de lækre kager, vi hver dag sælger fra vores glasmontre.