Levering

Mange af vores kunder, særligt dem der køber kage, har behov for levering af deres kage. Som udgangspunkt er levering intet problem for os, så længe du sørger for at skrive det i din bestilling, ellers går vi ud fra, at du vil afhente kagen. Vi kan levere hele landet over efter aftale, men det nemmeste og i sidste ende billigste for dig, er hvis der skal leveres i nærheden af vores butik i Hvidovre.

Opsætning

Vi tilbyder at vi kommer og opsætter kager, der er i flere etager og færdigpynter på lokationen, mens gæsterne laver noget andet. Det er en mulighed, der ofte bliver benyttet i forbindelse med bryllupper, hvor vi kommer mens alle gæsterne er i kirke eller spiser.

Hvem har vi før leveret til?

Godt spørgsmål. Vi har haft mange leveringer, men af de mest udfordrende var Coca-Colas 200 års jubilæum, hvor vi leverede 12 kager á 200 personer hver på forskellige lokationer i hele Danmark.

Derudover har vi også prøvet at skulle levere overflødighedshorn i hedebølge, sprødt brød midt under skybrud, og så har vi endda prøvet at opstille en bryllupskage i Zoo’s elefanthus. Så spørg endelig, vi er ikke så sarte, og vi har prøvet det meste.

Er du klar til at bestille?

Efter at have læst ovenstående, håber vi, at du føler dig klar til at bestille. Ellers skal du være velkommen til at kontakte os. Er du klar så kan du benytte vores online bestillingsformular.