Om Konditori Antoinette

Er der intet brød så… spis kage!

En udtalelse som man mente Den sidste dronning af Frankrig skulle have udtalt. Om det er sandt skal være usagt, men det et “statement”, som falder fint i tråd med vores ekstravagante konditori.

Vi er placeret på Hvidovrevej 227 i Hvidovre. Herfra driver vi bageributik, laver bestillingskager og leverer varer til flere restauranter og hoteller i København. Vi er kendte for den høje kvalitet, som går igen i alle vores produkter, samt vores evne til at lave ekstraordinære kager.

Bageri

I vores bageriafdeling i Hvidovre, kan du finde lækkert friskbagt brød og boller samt et udvalg af søde sager. Vi producerer alle vores produkter fra bunden, så du er sikret et kvalitetsprodukt, der smager af mere end det, du finder på købmandens hylde.

Vi har enkelte borde og stole så du også har mulighed for at sidde i butikken og nyde en frisksmurt sandwich, et stykke kage eller bare en kop kaffe/te.

Bageriet er en nyåbnet afdeling af Konditori Antoinette, som blev åbnet i 2016.

Friskbagt brød og andet lækkert bagværk

I vores bageri finder du friskbagt brød, boller og andre lækre sager. Vi er blevet særligt kendte for vores bagværk og leverer til flere og flere store og fornemme danske hoteller, restauranter og firmaer, der roser vores bagværk til skyerne.

Det bagværk du finder i butikken er magen til det du kan opleve disse steder – du er altså sikret et anerkendt kvalitetsprodukt, når du handler hos os.

Skulle du eller din virksomhed have lyst til at få leveret brød og bagværk, kan du kontakte os på kontakt@www.konditori-antoinette.dk, så giver vi jer et tilbud på, hvad vi kan gøre for jer.

Vi ser frem til at tage imod dig i vores bageri.